Aankomende wedstrijd: () op . om

Hoogeveen zaal 2 klein maatje te groot

Woensdag 5 oktober stond voor CSVC zaal 1 de tweede wedstrijd in de 2e klasse op het programma, uit in het nieuwe topsportcentrum in Hoogeveen: het Activum. Ervan uitgaande dat deze zaal op de plaats van de oude hal aan de Zwembadweg was gebouwd reden we om half 8 rond de plaats van bestemming. Daar kwamen we de vrouwelijke scheidsrechter tegen die ook de nieuwe hal aan het zoeken was.

Toen de hal eenmaal gevonden was, stond iedereen werkelijk met open mond te kijken naar deze schitterende nieuwe accommodatie, een prachtig gebouw met meerdere zalen en rondom het hoofdveld tribunes aan vier zijden, dat met gemak plaats biedt aan 2000 toeschouwers.

In de selectie hadden twee wijzigingen plaatsgevonden: Jurriaan moest helaas licht geblesseerd afhaken, Wouter vulde deze plaats in. Daarnaast besloot de vrouw van Richard dat uitgerekend vanavond een mooie avond was om hun eerste kindje te krijgen, gelukkig wou Arend voor een avond het doel verdedigen.

Gelijk na de start van de wedstrijd was duidelijk te zien dat we vanavond met een geduchte tegenstander te maken kregen. Vanaf de eerste minuut stonden we onder druk en was het vooral verdedigen en proberen uit een spaarzame counter een kans te creëren. Een kwartier lang ging dit goed, maar in de 16e minuut ging het mis. Hoogeveen scoorde uit een corner de 1-0 en een minuut later na een onoplettendheid direct de 2-0. Een paar seconden voor rust kregen we een vrije trap op een mooie positie. Bart schoot deze goed binnen zodat we met een stand die nog enig uitzicht bood konden gaan rusten.

In de eerste 10 minuten na rust verloren we de wedstrijd definitief, een foute inspeelpass werd gelijk afgestraft en daarna vielen de 4, 5 en 6-1 heel snel achter elkaar. Bart maakte vervolgens op schitterde wijze de 6-2 en ronde vlak daarna een goed uitgevoerde counter van dichtbij af. Tot een echt slotoffensief kwam het niet en nadat Ronnie de 7-3 in eigen doel schoot stond de eindstand op het bord.

Richard namens het hele team gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon.